2017. július 11., kedd

CIRMOS RÓZSASZIN FELIRATOS NYÁRI TRIKÓ - Jelenlegi ára: 1 Ft

KÖSZÖNTELEK OLDALAMON!
Kérlek licitálás előtt olvasd el ezt a pár sort:
Hirdetéseink használt, esetenként új felnőtt ruházati termékeket és kiegészitőket tartalmaznak.
Garanciát a termék átvételétől 2 napig tudunk adni, cserére nincs lehetőség, pénz visszafizetés csak minőségi(szakadás, moshatatlan folt, )és mért adattal kapcsolatos probléma esetén lehetséges. Egyéb méretprobléma, és minőségi kifogás esetén sajnos nem áll módunkban cserére, pénz visszafizetésre.
Licitet nem törlünk!
Licit lejártát követően automatikus emailt kapsz, abban minden utaláshoz szükséges adatot megtalálsz, a szállitási dijat pontosan tüntetjük fel a hirdetésben, ha több terméket szeretnél egy csomagban jelezd kérlek.
A posta módositotta szabályzatát, és nem lehet levélként küldeni a 32, 4 × 22, 9 × 2, 4 cm-nél nagyobb  csomagot, azokat is csomagként lehet feladni.
Licit lejártát követő 2 napon belül vedd fel a kapcsolatot velünk. Termék összevárásra 14 nap áll rendelkezésre, de jelezd kérlek emailben, ha ezt elmulasztod 7 nap után visszateszem a hirdetést negativ értékelés mellett.
Áfás számla igényt névvel cimmel kérlek jelezd emailben. Postázás szerdán és pénteken történik, tehát a kedd estig beérkező utalások szerdán indulnak, azt követően csütörtök estig beérkező utalást pénteken inditjuk el. Személyes átvétel újpesti lakcimen kizárólag keddi napokon este 18. 00 és 20. 00 között lehetséges, előre egyeztetni kell, legkésőbb hétfő estig , hogy a raktárból át tudjuk vinni a terméket.
A fotókon a kiegészitők nem képezik a licit tárgyát, csak a hirdetésben szereplő termék.
A képek a szinek tekintetében eltérhetnek a valóságtól, bár igyekszem jó minőségű nagy felbontású képeket késziteni
Az automatikus licitálási lehetőséget érdemes használni, igy nem maradsz le a termékről akkor sem, ha éppen dolgozol, nincs időd gép előtt ülni.
Mindennap töltünk újabb termékeket, akár fix áron is elviheted azokat.
Köszönöm hogy ellátogattál hozzánk
További szép napot kivánunk
felnottdivat csapata
HIRDETÉS TÁRGYA:  COCA-COLA FELIRATOS KEREKITETT ALJÚ CIRMOS TRIKÓ 
Anyagösszetétele: POLIÉSZTER 
Mérete: HOSSZ: 68CM  MELL: 51CM  DERÉK: 52CM  CSIPŐ: 55CM


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-25 09:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése