2018. december 30., vasárnap

BrienClegg ragasztó stift 40g - Jelenlegi ára: 399 Ft

Ragasztó stift – BrienClegg
Ragasztó stift többféle felhasználási területe alkalmas papírra és kártyára való használatra.   A Brian Clegg eStick 40 gr ragasztó  stift ugyanolyan hasznosak az osztályteremben, otthon vagy az irodában. Nem mérgező és oldószermentesek, simán rákenődik a papírra és egyenletes ragasztóréteget hagynak.
Ragasztó stift kiszerelés
A BrienClegg ragasztó stift 40g inkább napi használatra ajánlott főleg óvodákban. Papír termékekkel szinte nap mint nap dolgoznak az óvónénik a gyerekekkel együtt. Ezért a 40g-os kiszerelés a legideálisabb a számukra
A minőségi ragasztó választékba beleillik a szintén gyerekek részére kifejlesztett PVA ragasztók is, ami nagyobb felhasználási területet biztosít.
A ragasztó  alulról csavarható módon szabályozhatjuk. A stiftet felülről erősen  záródó kupak védi. Használat után  a kupakkal le kell zárni, különben kiszárad. A padlóra vagy asztalra került ragasztó eltávolítása rendkívül egyszerűen frissen nedves törlőkendővel eltávolítható. Akár száradás után a ragasztó langyos vízzel, néhány perces áztatás után is szépen letörölhető, lemosható. A ragasztó stift semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz, ezért használata gyerekek számára is biztonságos, ahogy a többi BrienClegg ragasztó termékek is.  Vékony ragasztócsíkok felviteléhez tartsa enyhén ferdén a tubust.   A ragasztott felületek összeillesztés után még rövid ideig korrigálhatóak, mivel az emulzió nem szárad meg azonnal.
Mindegyik ragasztónál a gyártó meghatározza azt a hőmérsékletet, amin a ragasztó optimálisan fog működni. Ez lehet szobahőmérséklet, vagy egy konkrét hőmérsékleti tartomány megadása. Hiába van leírva minden technikai adatlapban, sajnos sokan nem veszik figyelembe. Ez a ragasztó szoba hőmérsékleten használható.
Te is szeretsz kézműveskedni? Mindened a ragasztás? Akkor szükséged van egy ilyen termékre  mellyel praktikusan, tisztán tudsz dolgozni. Nem hagy nyomot, és egészségedet is óvja, mert szagtalan. Készíts vele szebbnél szebb dolgokat!
Ennek a ragasztónak az egyik legjobb az ár érték aránya, mert a minősége nagyon jó viszont az ára ehhez képest az gyengébb minőségű ragasztókéval egyezik meg. Az óvodák visszajelzései is ezt a tényt igazolják vissza. Ezért bátran ajánljuk mindenkinek azt a terméket.

Jelenlegi ára: 399 Ft
Az aukció vége: 2019-01-20 09:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése