2019. május 4., szombat

Alcatel Vezeték Nélküli Telefon E132-DUO DECT Fekete 2 db - Jelenlegi ára: 12 199 Ft

Alcatel Vezeték Nélküli Telefon E132-DUO DECT Fekete 2 db
 
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Vezeték Nélküli Telefon Alcatel E132-DUO DECT Fekete (2 pcs)-et verhetetlen áron. Szín: FeketeKépernyő: 1, 4"Háttérvilágítással: LEDAkkumulátor: igenKapcsolat: RJ11Kihangosítás funkció: igenNotesz: igenTechnológia: DECTTípus: Vezeték nélküliTartozék: Dokkoló töltő
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Alcatel
 
A Hongkongban bejegyzett TCL Communication Technology Holdings Limited a mobil és internetes termékek és szolgáltatások világszerte bővülő portfólióját tervezi, gyártja és forgalmazza. A vállalat termékportfolióját jelenleg több mint 160 országban értékesítik Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában. A TCL Communication az IDC és a vállalat adatai szerint 2017 első negyedévében a top-10 globális mobiltelefon gyártók közé sorolt.
 
Az Alcatel márkás készülékei a TCL Communication cégtől innovatív, gazdag tapasztalatokkal rendelkeznek, amelyek egyszerűvé teszik a mai mobil technológiákhoz való hozzáférést. A legértékesebb technológiával rendelkező, érték csomagolt termékek változatos portfólióját kínálja. A termékek és megoldások egyszerű, személyes, hiteles és szórakoztató megközelítéssel rezonálnak a millenniumi és a Gen Z fogyasztókkal. A helyi piacok megértésének és a végpontok közötti gyártási folyamat ellenőrzésének ötvözésével. Az Alcatel márka testre szabott felhasználói élményt nyújt nagy teljesítményű mobileszközökkel. Ezek lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy felfedezzék és erősítsék a mindennapi élet örömét.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Jelenlegi ára: 12 199 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése