2019. május 8., szerda

Th3 Party Gyerek Jelmez 10-12 Év - Jelenlegi ára: 8 899 Ft

Th3 Party Gyerek Jelmez 10-12 Év
 
Ha szeretnél megrendezni egy nagyszerű bulit, akkor már megvásárolhatod a legjobb áron a ?? Gyerek Jelmez Th3 Party[[/ b]] terméket és más termékeket Th3 Party[[/ b] ], hogy egyedi és szórakoztató légkört teremts! Tartozék: Férfi IngNadrágHajdíszKötény
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Th3 Party
 
A Th3 Party az egyik legnagyobb jelmez és party kellékgyártó. Sok éves tapasztalatukkal és minőségi termékeikkel minden igényt kielégítenek. Legyen szó farsangról, halloweenről vagy egy baráti összejövetelről a cég termékei hozzá járulnak az önfeledt szórakozáshoz.
Legyen szó Farsangról, Halloweenről, jelmezversenyről vagy csak egy jelmezes partiról, amire tutira szükséged lesz, az egy kifogástalan jelmez és a hozzá illő kiegészítők, kellékek. Ugye, ki akarsz tűnni a már sokszor látott, megunt jelmezek közül? Nos, jó helyen jársz, ez az online jelmezbolt az ötletes, egyedi jelmezek sokféle kategóriáját kínálja gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az elegáns, a sármos, az ijesztő vagy a vicces jelmez ötletek mindenki számára lehetővé teszik, hogy megtalálja az egyéniségéhez vagy az alkalomhoz leginkább illő jelmezt.
Valósítsd meg Te is az álmodat, válogass a jelmez ötletek között. Legyen Farsang, Halloween, céges vagy baráti parti, jelenj meg úgy, ami a leginkább megy az egyéniségedhez. Vagy úgy, ahogy mindig is szeretted volna, hogy lássanak. Legyél angyal, ördög, bohóc, boszorkány, a lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Jelmezeinket (akárcsak egyéb termékeinket) a világvezető parti áru és jelmezforgalmazó cégeitől rendeljük, Euróba különböző országaiból.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 8 899 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése