2019. május 3., péntek

Többfunkciós masszírozó és testzsírégető - Jelenlegi ára: 5 490 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla1 év garancia
Többfunkciós masszírozó és testzsírégető
Ha te is akarod, pár hét alatt Te is kirobbanó formába hozhatod magad!
Mozogj napi 10 percet a friss levegőn (ez tényleg nem sok), és használd ezt a többfunkciós masszírozó és testzsírégetőt.
A mozgás és a friss levegő gyorsítja az anyagcserét és új energiával töltik fel szervezeted, a masszírozó két fokozatos programja eltűnteti a zsírpárnákat, kisimítja, és rugalmassá teszi bőröd, optimálisan formálja minden testrészed.
 
Gyengébb fokozat: feloszlatja a narancsbőrt alkotó zsírgöböket, gyorsítja a bőr anyagcseréjét és elősegíti a zsírszövetek kiürítését a szervezetből. Serkenti a bőrt átszövő hajszálerek vérkeringését, használata a szervezet természetes bőrmegújító folyamatainak felgyorsítását eredményezi, és bőröd rugalmasságát adja vissza.
Erősebb fokozat: a radikális, mélyebben beágyazódott zsírcsomók fellazításához és az izmok ellazítására is alkalmas, az intenzív masszírozás fokozza az anyagcserét, és ezzel stimulálja a zsírégető enzimek működését, ami elengedhetetlenül fontos a zsírgöböcskék eltüntetéséhez. A vibrációs kezelés jótékony hatással van a hormonháztartásra, így segít a fogyás-hízás, vagyis a jojo-effektus elkerülésében.
A masszírozó percenként 2700 fordulattal forog, így rövid idő alatt garantált pozitív hatást érhetsz el. A masszázs jó közérzetet biztosít.
Tulajdonságok
– két fokozatos program
– masszírozó és testzsírégető
– javítja a vérkeringést, masszíroz és tonizál
– megszabadít a narancsbőrtől
– ideálisan átformálja az alakod
 
Eredeti ár: 9390 Ft
Akciós ár:
5490 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2019-05-10 12:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése