2019. szeptember 8., vasárnap

5 db algaevő harcsa, algázó kis anci hal, ancistrus akváriumi díszhal - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Algaevő kis ancik eladók.
Minden akvárium elengedhetetlen tartozékai.  
Csak 200Ft/db, azaz egy ötös csomag mindössze 1000Ft, ami a bolti ár töredéke. További ancikat kérés esetén teszek még fel.
5db anci elég szokott lenni egy átlagos akváriumba. Egy kisebb akváriumban sem lesz még probléma 5 db halacska. A nagy számok törvénye alapján szinte biztos, hogy lesz köztük hím és nőstény is. Nemük kb 1, 5 éves korukban derül ki, amikor a hímeknek "szarvacskái" nőnek.
Méretük jelenleg legalább 2 cm, gyorsan nőnek. Békés halak közé nyugodtan tehetők, pl. xifók, mollyk, neonhal, guppi, platti, stb. Agresszív halak közé mint sügérek nem tehetők még.
Egészséges akváriumból származnak, ahol a szülők 8 éve folyamatosan ikráznak.
 
Átvételi mód:
Személyesen lakcímen XX. kerületben:  a Gubacsi hídtól nem messze (Csepelt és Pesterzsébetet összekötő híd). Tömegközlekedést tekintve a közelben van pl. Pesterzsébet Felső megálló. Megáll a közelben pl. a 23-as, 223M, 66-os, 148-as, 166-os, 151-es, 35-ös, 36-os busz, valamint a HÉV és vonat.
Postázás kizárt.
Vásárlást követően kérem 3 napon belül történjen meg a kapcsolatfelvétel, majd lehetőleg egy héten belül a személyes átvétel.  
 
 
Algaevő harcsa (Ancistrus temminckii)
 
Latin név:  Ancistrus temminckii
Magyar név: algaevő harcsa, anci
Változatok:  albínó, super red, L-144, LDA16 stb
Csoport: harcsák
Természetes élőhely: Dél-Amerika; Brazília
Testhossz: 12-14 cm
Elérhető életkor: 20 év
Szaporítás: könnyű
Szociális viselkedés, társíthatóság: békés, társas
Táplálkozás: mindenevő, de főként növényi táplálékot igényel
Dekoráció: növények, sok rejtekhelyeket kínáló gyökerek.
Hőmérséklet: 23-27 ° C
pH: 6, 5- 7, 2
Keménység: 2, 8-11, 2NK°
Az algaevő harcsát (Ancistrus temminckii) az akvaristák főként az alga eltüntetésének céljából tartják. A másik pozitív tulajdonsága hogy rendkívül magas a tűrőképessége, elviseli az extrém hőmérsékletet (18-20 C°, 28-30 C° ), és a különböző keménységű vizekhez is jól alkalmazkodik. Viszont a bomlástermékekre nagyon érzékeny, ezért az akvárium vizének folyamatosan jól szűrtnek kell lennie. Az immunrendszere rendkívül erős, de a réz alapú gyógyszerek miatt könnyen elpusztulhat. Mivel éjszakai állat, ezért főként este és késő délután aktív. Nappal általában a kedvenc helyén pihen. A nemeket ivarérett koruk (1-1, 5 év) előtt szinte lehetetlen megkülönböztetni.  


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-29 10:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése