2020. január 1., szerda

A holtak nem halnak meg (2019) BLU-RAY JIM JARMUSCH - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

A holtak nem halnak meg (The Dead Don’ t Die) BLU-RAY, rendező: Jim Jarmusch, szereplők: Bill Murray, Adam Driver, Tom Waits, Chloe Sevigny, Steve Buscemi, Eszter Balint, Danny Glover, Tilda Swinton, Selena Gomez, amerikai zomiparódia, 164 perc, 2019 (18) 
Mikor a művész parodizál
Amikor már azt hiszed,  mindent láttál a zombifilmes kategóriában, jön egy szerzői filmes rendező és megmutatja, hogy ez a műfaj korántsem kell, hogy feltétlenül a zombikról szóljon. Elég az, ha magunk mögött tudunk egy több évtizedes rendezői munkásságot és beválogatjuk a filmünkbe a legnívósabb színészeket és az ezekre adott reflektálások összességével egy valódi film látszatát keltjük. Ez akár kínosnak ható öncélú fricska is lehetne, ha nem Jim Jarmuschról lenne szó.
Centerville álmos kisvárosában valami nincs rendben. A holdkorong túl nagynak és közelinek tűnik, a nappali órák kiszámíthatatlanná válnak, az állatok kezdenek szokatlanul viselkedni. A híradások rémisztőek, a tudósok aggódnak, de senki sem sejti, hogy hamarosan milyen különös és veszedelmes csapás sújtja Centerville-t: a holtak kikelnek sírjukból, hogy felfalják az élőket, és a városka lakóinak harcba kell szállniuk a túlélésért. Három rendőr (Bill Murray, Adam Driver és Chloë Sevigny) és egy szamurájkard-forgató skót temetkezési vállalkozó (Tilda Swinton) a frontvonalban találják magukat, és egyesíteniük kell erejüket, hogy legyőzzék az élőhalottakat. Jim Jarmusch zombi vígjátékának impozáns szereplő gárdájában feltűnik Rosie Perez, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Bálint Eszter, Selena Gomez, Iggy Pop, Tom Waits, a Wu-Tang Clan-vezér RZA és Sturgill Simpson, a film címadó dalának előadója is 


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-23 00:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése