2020. január 22., szerda

Yoga heveder, függőágy, komplett csomag vadi új olcsón eladó - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Yoga heveder, függőágy, komplett csomag vadi új olcsón eladó!
Az anti-gravitációs jóga egyesíti a hagyományos jóga pózokat, az akrobatikát és a táncot. A jóga heveder lehetővé teszi olyan jóga pózok elvégzését, amelyeket egyébként nem tudna. Rendkívül hatékony edzésprogram állítható össze jóga hevederrel, mivel számos póz erősít a comb- és a hasizmokat.
A mennyezetről leereszkedve az  jóga heveder piros láncokkal és hevederekkel alkalmas elvégzésére. Kényelmes és erős anyagból készült, biztonságos szivaccsal bevont fogódzkodókkal.  
Saját súlyodat a yoga heveder erős, nejlon anyagú szövetével tartja meg, így a könnyebbség és szabad súlytalanság élményét a torna során tapasztalhatod. Erősíti a testet és segíti a rugalmasságot. A yoga heveder megtámasztja a medence területét. A gravitáció megnyújtja és tehermentesíti a gerincet, a fejjel lefelé lógás közben, vagy kiélheted a kreativitásodat a gyakorlásaid során.
Ez a 4 darabos komplett szett -piros színben- a saját hordzsákjában, a bolti árnak a töredékéért elvihető, mellyel meglepheted kedvesed, vagy meglepheted magad a saját örömödre!
(A fotók az eladó termékről készültek, de illusztrációként edzés közbeni fényképeket is csatoltam)!
Kérem nézze meg a többi termékem is, biztosan talál mást is közöttük..., köszönöm!


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-11 13:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése