2020. május 31., vasárnap

Tigrisfű /20mag/.....AKCIÓ!!!! NÖV.-132 - Jelenlegi ára: 450 Ft


"GOTU KOLA"
 Az agy tápláléka:
A Gotu Kola egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény.
Srí Lankán megfigyelték, hogy a legendásan hosszú életű és feltűnően jó memóriájú elefántok mind megszállott Gotu Kola-csócsálók voltak. Nem hiába tartják sokan a Gotu Kola elsődleges hatásának a hosszú életet és a friss memóriát.
Használják még fáradtság ellen, stresszoldásra, keringési és idegrendszeri betegségek gyógyítására. Fertőtlenítőként bőrbetegségek (égési sérülések, gombás fertőzés), sőt hepatitisz kezelésére is
Magyarországon tigrisfű, angol nyelvterületeken Tiger Grass néven ismerik. A tigrisfű elnevezés a vadászok megfigyelései alapján terjedt el, észrevették ugyanis, hogy a megsebzett nagymacskák rendszeresen Gotu Kola-levelekhez dörzsölték a sebeiket, és nagyon gyorsan meggyógyultak.
A Gotu Kolának a fentieken kívül kitűnő potencianövelő hatást is tulajdonítanak. A 10. században az aktuális király Aruna volt, akiről azt mesélik, hogy a Gotu Kola erejének köszönhette energiáját ahhoz, hogy kielégítse 50 fős háremét.
Nem tartalmaz kólát vagy koffeint, ahogy a neve sejtetné. Srí Lankán a leveleit salátának, sőt reggeli italként kókusztejes turmixnak is fogyasztják.
Európában friss Srí Lanka-i levelek híján a Gotu Kola kivonatát kapszulában, porban és krémben, ritkán leveleit szárítva forgalmazzák. Az éghajlatváltozásnak köszönhetően már Közép-Európában is megél. Elképzelhető tehát, hogy nemsokára Magyaroszágon is hozzájuthatunk friss Gotu Kolához.
Napi két levél hosszú ifjúkort ígér!
Tartja a Srí Lanka-i mondás
 
1 ADAG 20 MAGOT TARTALMAZ!
 
  
 
 
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
 
 
 


Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2020-06-01 10:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése