2020. augusztus 24., hétfő

Tűzachát Mexikóból marokkőnek, medálba, ezotéria - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

TŰZACHÁT
Méretek: 30x17, 4x8 mm.
Súly 5, 46 gramm.
Inkább marokkőnek vagy ezotériához ajánlom, medálban a színe nem igazán érvényesül!
Teljesen természetes állapotban, ahogyan megtalálták! A képek természetes megvilágításban, nagyobb részben mesterséges fényben készültek.
A fáma szerint:
Csakra:  szívcsakra, gyökércsakra, köldökcsakra, erőközpontcsakra, harmadik szem csakra.
Csillagjegy:  Kos.
Elemek:  botswanai achát (rózsaszín ): levegő, (szemachát, faachát, mohaachát): föld, tűzachát: tűz.
Színe:  minden színben, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkozással.
Jellegzetességei:  a kvarc mikrokristályaiból kötegekben képződik, nagyon tartós kristály. Az achátok leföldelő kövek? Érzelmi, fizikai és intellektuális egyensúlyt teremtenek. Segítik a fizikai energia összpontosítását és stabilizálását.
Gyógyhatása:  az achát stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. Tisztító hatása fizikai és érzelmi szinten erőteljes. A szívre helyezve jótékonyan hat az érzelmi rendellenességekre, amelyek gátolják a szeretet elfogadását. A hasra téve vagy elixírkrémként fogyasztva serkenti az emésztést és enyhíti a gyomorhurutot. Gyógyítja a szemet, a gyomrot és a méhet, tisztítja a nyirokrendszert és a hasnyálmirigyet, erősíti a hajszálereket, orvosolja a bőrbetegségeket.
Tűzachát
Jellegzetességei:  a tűzachát elmélyült kapcsolatban áll a földel, energiái nyugalmat, biztonságot és sértetlenséget biztosítanak. Leföldelő képessége erős, támogatást nyújt a nehéz időkben. Meghatározó a védelmező szerepe, különösen a rosszindulattal szemben. Védőpajzsot épít a test köré, ami az ártó ártószándékot visszafordítja, így aki rosszat kíván másnak, maga győződhet meg hatásáról.
Fizikailag:  amint azt neve is jelzi, a tűachát az ősi tűzelemhez tartozik, jótékonyan hat a szexualitásra, ösztönzi a gyökércsakra működését, minden szinten serkenti az életerőt.
Pszichológiailag:  ez a kristály eloszlatja a félelmet, és mélyen gyökerező biztonságérzetet táplál belénk. A tűzachát viselése megkönnyíti az önvizsgálatot, belső problémáink megoldását.
Spirituálisan:  ez az oltalmazó kő elősegíti a relaxációt, így a test teljesen ellazulhat, és erősíti a meditációt. Spirituális erőt csepegtet belénk, és hozzájárul a tudat fejlődéséhez.
Csakrája:  gyökércsakra.
Színe:  barnásvöröses, zöld, kék, narancssárga.
Gyógyhatása:  ez a kő gyógyítja a gyomrot, az ideg– és az andokrinrendszert, valamint a keringési zavarokat. Jótékonyan hat a szemre, erősíti a sötétben való tájékozódást, valamint tisztítja a látást belső, megérző szinten és külső, fizikai szinten egyaránt. Együtt rezeg a hármas melegítő meridiánnal, amelynek egyensúlyi állapotát helyre tudja állítani, csökkentve a hőhullámokat és megszüntetve a forróságot a testben. A tűzachát életerővel tölti fel a testet, és megakadályozza az energia kiapadását. Tegyük a lemerült csakrára, s finoman visszakapcsolja az energiaáramlásba. Az érzékeken túli szintet tisztítja az éteri test blokkjait, és nergiával tölti fel az aurát.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-24 22:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése