2020. szeptember 29., kedd

Angol stílusú viaszosvászon terítők - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Köszöntelek az aukciómon!
Kiváló minőségű, angol stílusú viaszosvászon terítőket találsz az aukcióim között.
A viaszosvásznak 132 cm szélesek. A hosszát Te határozod meg attól függően, mekkora asztalra szeretnéd tenni. Amikor leméred az asztalodat, ne feledkezz meg arról, hogy hagyj a terítőnek túllógást. Az asztal mindkét végén kb. 20-25 cm túllógás az ideális. Ezek alapján kb. 40-50 cm-rel hosszabb terítőt rendelj, hogy tökéletes méretet kapj.
A feltüntetett ár 1 méterre vonatkozik. Vásárlás esetén, kérlek, hogy először írj nekem, milyen hosszúságban, s mely terméket szeretnéd. Kérlek, hogy a hosszt 10 cm pontossággal add meg. Köszönöm! A megadott paraméterek alapján fogom feltölteni névre szólóan a kért anyagot, a kívánt méretben.
A postaköltséget a megrendelt mennyiség alapján tudom pontosítani! A feltüntetett díjak 1 db átlagos méretű terítőre értendők.
Ha megnyertél egy aukciót, kérném, hogy 3 munkanapon belül vedd fel velem a kapcsolatot. Amennyiben erre nem kerül sor, a vásárlást sikertelennek értékelem.
A termékek mérete esetenként 1-2 cm-rel eltérhet a leírtaktól, illetve monitorbeállítástól függően színeltérés is előfordulhat.
A személyes átvételt sajnos nem tudom megoldani. Kérlek, ezt vedd figyelembe amikor licitálsz. Utánvételes vásárlásra nincs lehetőség!


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 19:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése