2021. szeptember 22., szerda

Digitus DN-18600 WLAN IP Megfigyelő kamera 1920 x 1080 pixel - Jelenlegi ára: 39 990 Ft


Digitus DN-18600 WLAN IP Megfigyelő kamera 1920 x 1080 pixel
Termék azonosító: 951633
WLAN IP-Kompakt kamera 1920 x 1080 pixel Digitus DN-18600 Kültér, Beltér, Mobil, Állandó
Akkus működés
Beépített mozgásjelző
Nyomja meg az értesítést, ha mozgást észlel
2-utas audió
Takarítsa meg magát az elektromos és hálózati kábelekkel való vezetékezéssel, és támaszkodjon az akkumulátorral működtetett DIGITUS? WiFi kamerára. A kamera 130 ° -os nagylátószögű lencsével és borotvaéles Full HD felbontással van felszerelve, így garantáltan nem fog lemaradni a részletekről a megfigyelési területen. Az automatikus átkapcsolás a nappali és az éjszakai látás között tiszta képet nyújt abszolút sötétségben is. Az akkumulátor működésének köszönhetően 100% -osan rugalmas a telepítés helyét illetően, mindössze annyit kell tennie, hogy a kamerát a vezeték nélküli hálózat hatósugarába helyezi. A mellékelt mágneses ízületi konzolnak köszönhetően az összeszerelés gyerekjáték. A konzolt egy csavar segítségével szerelik fel, amely után a fényképezőgép bármikor kis erőfeszítéssel leválasztható a mágneses rögzítésről, és újra könnyen rögzíthető, például az akkumulátorok újratöltése érdekében. Opcionálisan az akkumulátorok tartósan újratölthetők egy USB porton keresztül elérhető kiegészítő napelem segítségével is, így a fényképezőgép eltávolítható töltéshez pl. B. az elérhetetlen helyeken teljesen megszűnik. A kamera integrált mozgásérzékelőjét az ingyenes alkalmazás segítségével lehet bekapcsolni, hogy a fényképezőgép területén történő mozgásokról tájékoztatást kapjon leküldéses értesítéssel, beleértve a képet is. Egy további riasztási hang is aktiválható, amelyet a kamera beépített hangszórója ad ki. A meglévő microSD-kártyahely akár 64 GB-os memóriakártyákkal is felszerelhető, így a felvételek hosszabb ideig elmenthetők és bármikor visszakereshetők. A kétirányú hangátvitelnek köszönhetően a kamera területén lévő akusztikus jelek továbbításra kerülnek az okostelefonra, valamint az okostelefon mikrofonjáról érkező bejelentések a kamera hangszóróján keresztül. A kamera élő képét és az összes beállítást nagyon kényelmesen lehívhatja és beállíthatja az alkalmazáson keresztül - függetlenül az Ön aktuális tartózkodási helyétől (mobil vétel szükséges). A kamerát különféle beltéri és kültéri alkalmazásokhoz tervezték, például otthoni, irodai, kertbeli, garázsos vagy babaőrként. A DIGITUS? hangvezérelt FullHD kültéri kamerájával támaszkodhat a biztonságra és a rugalmasságra.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Készenléti állapotban 3 másodpercen belül üzemkész állapotban
Műszaki adatok: Alkalmas alkalmazásokhoz: Igen ? Alkalmazási terület: Kültér, Beltér, Mobil, Állandó ? Felbontás (max. ): 1920 x 1080 pixel ? Felhő kapcsolat (SmartHome): Alexa, Google Home, Tuya ? Fényérzékenység (infra nélkül): 6 lx ? Fényérzékenység infrával: 2 lx ? Gyújtótávolság: 3, 3 mm ? Ház anyaga: Műanyag, ABS, ABS műanyag, PC, Polikarbonát ? Infra hatótáv (max. ): 8 m ? Jel szabvány: IP ? Látószög: 120 ° ? Memóriakártya típus: Mikro SD kártya (64 GB-ig) ? Méret, magasság: 100 mm ? Méret, mélység: 80 mm ? Méret, szélesség: 50 mm ? Szín: Fehér, Fekete ? Súly: 164 g ? Termék típus: Megfigyelő kamera ? További műszaki adatok: Videó felbontás: 1920 x 1080 @ 15 kép / mp (Full HD)
Videó-tömörítés: H. 264
Optika: FOV: 130 ° széles látószögű lencse
Infravörös LED-ek: 9 db
Éjszakai látótávolság: 6 m
Mozgásérzékelő hatótávolsága: 6 m
Vezeték nélküli LAN: 2, 4 GHz (802, 11b / g / n)
Vezeték nélküli LAN hatótávolság: 60 méter akadályok nélkül / kb. 15 méter az épületekben, a helyi körülményektől függően
Energiafogyasztás: készenléti állapotban: 200 ? A / üzem: 220 mA
Elemek / újratölthető elemek: 4 x AA (nem tartozék)
USB tápegység: 5V DC
Üzemi hőmérséklet: -10 ... 60°C ? Típus: Kompakt kamera ? Videó felügyeleti jellemzők: Felvétel memóriakártyára, Elemes/akkumulátoros üzemmóddal, Mozgásérzékelővel, Infravörös LED-del, Hangszóróval, Mikrofonnal, Bébiőrzőnek használható, 2 irányú kommunikáció ? Védelmi típus: IP54 ? WLAN szabvány: IEEE802. 11b, IEEE802. 11g, IEEE802. 11n ? Átviteli mód: WLAN ? Érzékelő méret: 9. 4 mm (1/2. 7") ? Érzékelő típus: CMOS
Szállítás tartalma: Intelligens vezeték nélküli kültéri akkumulátoros kamera, Full HD, Mágneses tartó falra szereléshez, Mikro-USB csatlakozókábel, QIG.
Figyelem: Memóriakártya nélkül szállítjuk. Mennyiség: 1 db(Egységár: 39 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-22 13:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése