2022. november 22., kedd

Gyári Asus Rog Phone Mobile Desktop Dock mobiltelefon dokkoló! Z01V - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó egy Gyári Asus Rog Phone mobiltelefon dokkoló kevesett használt jó állapotban!
Rog1-Rog2-Rog3 kompatibilis a készülék!
Leírás:
A dokkoló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy 4K UHD 60 Hz-es kijelzőhöz csatlakozzanak HDMI-n vagy DisplayPorton keresztül (kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden TV támogatja a 60 Hz-es jelet minden bemenetéről), USB-egeret, billentyűzetet, RJ-45 LAN-t, 3, 5 mm-es audio csatlakozót , és S/PDIF audiokimenet, hogy a ROG Phone asztali játékberendezéssé alakítsa.
A dokkoló segítségével a felhasználók azonnal válthatnak a ROG Phone és a PC között, így a felhasználók megszakítás nélkül használhatják ugyanazt a játékfelszerelést.
A Game Genie Key Mapping funkciójával a felhasználók az érintőképernyős műveleteket billentyűzetre és egérre cserélhetik, így a ROG Phone asztali játékmódban is használható.
A dokkoló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy 4K UHD 60 Hz-es kijelzőhöz csatlakozzanak HDMI-n vagy DisplayPorton keresztül (kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden TV támogatja a 60 Hz-es jelet minden bemenetéről), USB-egeret, billentyűzetet, RJ-45 LAN-t, 3, 5 mm-es audio csatlakozót , és S/PDIF audiokimenet, hogy a ROG Phone asztali játékberendezéssé alakítsa.  A dokkoló segítségével a felhasználók azonnal válthatnak a ROG Phone II és a PC között, így a felhasználók megszakítás nélkül használhatják ugyanazt a játékfelszerelést.  A Game Genie Key Mapping funkciójával a felhasználók az érintőképernyős műveleteket billentyűzetre és egérre cserélhetik, így a ROG Phone asztali játékmódban is használható.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-23 01:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése