2022. november 24., csütörtök

ÚJ!!! KRUPS Essenza Mini fehér Nespresso kapszulás kávéfőző!!! Black Friday akció!!! - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

ÚJ!!! KRUPS Essenza Mini fehér Nespresso kapszulás kávéfőző!!!
Típus 
Kapszulás kávéfőző
Beépíthető
Nem
Kávébab tartály
Nincs
Víztartály kapacitása
0. 6 l
Teljesítmény
1200 W
Funkciók
Tejhabosító
Nincs
Teafőző funkció
Nincs
Csésze előmelegítő funkció
Nincs
Daráló
Nincs
Vízkőmentesítő
Nincs
Automatikus tisztítás
Nincs
További tulajdonságok
Kijelző
Nincs
Gőznyomás
19 bar
Tömeg
2. 3 kg
Az új, ultrakompakt Nespresso kávéfőző tökéletes, minőségi eszpresszó- vagy lungo-élményt kínál az új generációs ultra kompakt kávéfőzők intuitív egyszerűségével és modern formatervével.
Az új készülék minden eddiginél kisebb.
Ultrakompakt formaterv a maximálisan kényelmes használatért
Az ultrakompakt Nespresso készülékek új generációja: minden eddiginél kisebb készülék a lehető legnagyobb kényelemért, intuitív, egyszerű vezérléssel és figyelemreméltó, modern formatervvel.
Energiamegtakarítás fejlett technológiával
Energiamegtakarítás: alacsony energiafogyasztási mód 3 perc tétlenség után, automatikus kikapcsolás 9 perc tétlenség után.
Elegáns, modern stílus ultrakompakt köntösben
Ultrakompakt készülék minimális méretekkel (Sz 33 cm × Mé 8, 4 cm × Ma 20, 4 cm) és stílusos, modern formatervvel, mely kiválóan illik minden konyhába.
Kivételes eszpresszó vagy lungo az ön ízvilága szerint
Válasszon a két program közül és készítsen markáns eszpresszót (40 ml), vagy ízekkel teli, forró lungót (110 ml), vagy módosítsa a vízmennyiséget saját ízlése szerint.
Minőségi eszpresszó kompromisszumok nélkül
A 19 bar nyomás gondoskodik a kivételes minőségről minden csészében.
Gyors felmelegedés a kávé azonnali élvezéséért
A rövid, mindössze 25 másodpercig tartó felemelegedés után a készülék használatra kész, így azonnal páratlanul finom italokat készíthet vele.
Krups Nespresso Essenza Mini kapszulás kávéfőző: a kimagasló minőség és az ultrakompakt design találkozása
Nagy dolgok egy kis kávéfőzőtől: az ultrakompakt Nespresso Essenza Mini készülék tökéletes eszpresszó-élményt nyújt kényelmes használattal és kiemelkedő minőséggel párosítva. Az ultrakompakt kávéfőzők új generációja intuitív vezérlést és elegáns, modern stílust kínál, mely tökéletesen illik minden konyhába. Ezzel az egyszerűen használható kapszulás eszpresszógéppel egy gombnyomásra készíthet hibátlan eszpresszót vagy lungót. A 19 bar nyomás kiemelkedő minőséget biztosít, a testre szabható két program pedig teret ad minden ízvilágnak. Ennek a kapszulás eszpresszógépnek a tökéletességéhez még hozzájárul a villámgyors, mindössze 25 másodperces felmelegedés és az automatikus energiatakarékossági funkció is. Mindezt egyetlen ultrakompakt készülék kínálja a maximális kényelemért.


Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-24 23:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése